Om Gladsaxe Crossfit​

"The sport of fitness" has arrived!

Trænger du til fornyelse i dit træningsliv? Skal du i gang igen efter lang pause? Har du aldrig trænet før eller tænder du bare på at blive tæsket igennem varierende og funktionel træning i selskab med andre,? Så er CrossFit måske lige noget for dig.

Hvad er CrossFit?​

CrossFit er en blanding af gymnastik, olympisk vægtløftning og konditionstræning sat sammen til små korte Workouts, sagt på en anden måde, man opnår kropstoning, hurtighed, smidighed, god kondition og styrke, samtidig med man har det sjovt…….Og hårdt. Ny dag - Ny workout!

CrossFit er for alle

CrossFit er for tiden den hurtigst voksende sportsgren i Europa og selvom sporten flittigt udøves af brandfolk, politifolk og verdens militære elitestyrker, så er CrossFit for alle. CrossFit kan skaleres så den tilpasses den toptrænede sportsudøver eller din bedstemor. Alle kan deltage og gennemføre den daglige WOD og effekten mærkes næsten øjeblikkeligt. Der er kun en bivirkning – det er stærkt vanedannende.

Legeplads for voksne

​I vores CrossFit Gym har vi det sjovt. Vi træner med vægte og kettlebells, vi klatrer i reb og svinger i ringe, vi sviner med kridt, vi laver ”burpees” og alverdens andre øvelser med mærkelige navne. Vi debatterer kost, ernæring, hygger, griller, sveder og vi gør i det hele taget hvad vi kan for at opretholde et unikt sammenhold og en fantastisk stemning.

Gratis prøvetime

Hvis ovenstående lyder tiltalende, så skriv endelig til os med henblik på en gratis prøvetime, så vil vores stab af engagerede og dygtige instruktører hjælpe dig til rette og sørge for, at du får det fulde udbytte af din træning. Vi glæder os til at introducere dig for vores ynglingspassion.

Mange venlige hilsner fra

Morten Binns

Gladsaxe CrossFit

CVR: 34583978

Adresse

Hørkjær 1, 2730 Herlev

E-mail

gladsaxecrossfit@hotmail.com

Gladsaxe Crossfit
Tobaksvejen 4, byg. D
2860 Søborg